Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- محققان مرکز تحقیقاتی MIT به تازگی موفق به ساخت روباتی شده اند که می‌تواند اشیای دارای تگ فرکانس رادیویی را به سرعت پیدا کرده و بردارد. محققان مرکز تحقیقاتی MIT به تازگی موفق به ساخت روباتی شده اند که می‌تواند اشیای دارای تگ فرکانس رادیویی را به سرعت پیدا کرده و بردارد.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از  engadget، حتما برای شما هم اتفاق افتاده است که بخواهید با لمس مکانی که به آن دید ندارید، شی گمشده خود را در آن بیابید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم کانون محققان روباتیک با استفاده از این ایده سعی کرده‌اند تا روبات‌هایی را بسازند که بتوانند اشیای پنهان شده را پیدا کنند.
 
در سال 2019 میلادی گروهی از دانشمندان انستیتوی فناوری ماساچوست که به اختصار MIT خوانده می‌شود، توانستند با کمک سنسورهای لمسی و هوش مصنوعی روباتی بسازند که بتواند ماهیت اشیا را با لمس آنها تشخیص بدهد. هم اکنون گروهی دیگر از محققان MIT ماشینی ساخته‌اند که می‌تواند اشیایی که نمی بیند را پیدا کند. این روبات که RF Grasp نام گرفته است می‌تواند با کمک یک دوربین مچی و یک رادار تشخیص دهنده فرکانس رادیویی اشیای پنهان را پیدا کند.
 
روبات RF Grasp در صنایع مختلفی می‌توان استفاده کرد و موارد مصرف آن زیاد است. برای مثال تیم سازنده آن امیدوار است که این روبات بتواند در فرایند اتوماسیون انبارهای فروشگاه‌هایی نظیر آمازون موثر واقع شود. البرتو رودریگز به عنوان یکی از محققان این تحقیق در این رابطه اظهار داشت که:« ادراک و از جا بلند کردن امروزه دو مانع اصلی صنعت هستند.»
     
این تیم تحقیقاتی در طی مصاحبه با خبرنامه MIT News اظهار داشتند که چالش برانگیز‌ترین جنبه توسعه روبات RF Grasp یکپارچه سازی دید دوربین و فرکانس رادیویی در فرایند تصمیم گیری بوده است. آنها سیستم یاد شده را با چگونگی واکنش انسان به هنگام شنیدن صدایی از دور دست و برگرداندن سر برای یافتن منبع آن صدا مقایسه کردند. این روبات در ابتدا از دریافت کننده فرکانس رادیویی خود برای یافتن اشیا تگ خورده استفاده می‌کند اما هرچه به آن نزدیک‌تر می‌شود برای تصمیم گیری بهتر به اطلاعات به دست آمده از دوربین‌های خود وابسته‌تر می‌شود.
 
این روبات در مقایسه با روبات هایی که تنها به سیستم بصری متکی هستند می‌تواند شی مورد نظر را در حدود نیمی از کل حرکات تشخیص داده و آن را بردارد. علاوه بر این توانایی ویژه‌ای که این روبات را از هم رده‌های خود متمایز می‌سازد امکان تمیز کردن محیط کار خود در حین فرایند انجام وظیفه است.
 
البته جالب است بدانید که روبات RF Grasp تنها در صورتی می‌تواند نسبت به سایر روبات‌ها در یافتن اشیا برتری داشته باشد که آن شی از تک فرکانس رادیویی برخوردار باشد. با این حال این محدودیت چندان مشکل آفرین نیست زیرا بسیاری از کشورهای پیشرفته نظیر ژاپن این روزها در بخش خرده فروشی خود از تگ‌های ردیاب فرکانس رادیویی استفاده می‌کنند. به بیان دیگر فناوری زمینه‌ای برای استفاده از این روبات در حال حاضر وجود دارد.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: امواج رادیویی روبات روباتیک فرکانس رادیویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۱۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهیابی دو اثر از رادیو کیش به مرحله نهایی سومین جشنواره ملی پژواک

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، هیات داوران سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک پس از برگزاری نشست نهایی نامزد‌های دریافت جایزه در موضوعات مختلف بخش ویژه را معرفی کردند.

اثر رادیویی نوایی (موسیقی مقامی ایران) به تهیه‌کنندگی محمد چگنی در بخش پاسداشت زبان پارسی و اثر رادیویی مزرعه ماهی از راحله اکبری در بخش شعار سال به مرحله نهایی سومین جشنواره ملی پژواک راه یافتند.

دیگر خبرها

  • بارش‌های بهاری میهمان استان قزوین 
  • راهیابی دو اثر از رادیو کیش به مرحله نهایی سومین جشنواره ملی پژواک
  • دلیل پنهان جدایی رونالدو از رئال مادرید فاش شد!
  • حقایق پنهان درباره ماه
  • کاوشگر ماه چین به سمت پنهان قمر می‌رود
  • هشدار سازمان هواشناسی نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خلیج فارس
  • ویژگی جدیدی که به ChatGPT اضافه شد
  • چرا این «دوازده‌وجهی» باستان‌شناسان را حیرت‌زده کرده است؟ (+عکس)
  • ویژگی جدیدی که به ChatGPT اضافه شد | روبات هوش مصنوعی به چه چیزی مجهز شد؟
  • چرا به سمت قبله نماز می‌خوانیم؟ + دلائل علمی