Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک گروه بین‌المللی از پژوهشگران سعی دارند انرژی حاصل از امواج رادیویی را برای تامین نیروی ابزار پوشیدنی به کار بگیرند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، امواج رادیویی از امواج ماکرویو گرفته تا وای‌فای که به محیط زیست نفوذ می‌کنند، فقط سیگنال‌های انرژی نیستند؛ بلکه می‌توانند منابع انرژی باشند. یک گروه بین‌المللی از پژوهشگران به سرپرستی "هوانیو چنگ" (Huanyu Cheng)، استاد بخش علوم مهندسی "دانشگاه پنسیلوانیا" (Penn State)، روشی ابداع کرده‌اند تا انرژی حاصل از امواج رادیویی را برای تامین نیروی ابزارهای پوشیدنی به دست آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"چنگ" گفت: منابع کنونی انرژی برای ابزارهای پوشیدنی بررسی سلامت، جایگاه خود را دارند؛ اما با مشکلات مربوط به خود نیز همراه هستند. ما نمی‌خواهیم جایگزینی برای منابع کنونی انرژی ارائه دهیم. هدف ما اضافه کردن منابع دیگری از انرژی پایدار است.

این گروه پژوهشی، یک سیستم کشش‌پذیر ابداع کرده‌اند که می‌تواند داده‌های گرآوری شده با حسگرهای بررسی سلامت را به صورت بی‌سیم منتقل کند. این سیستم از دو آنتن فلزی کشش‌پذیر تشکیل شده است که روی مواد گرافینی رسانا با پوشش فلزی قرار گرفته‌اند.

طراحی ویژه این سیستم به آن امکان می‌دهد تا هنگام کشش، خم شدن و پیچ خوردن، عملکرد خود را حفظ کند. این سیستم به یک مدار کشش‌پذیر متصل می‌شود که می‌تواند انرژی حاصل از امواج الکترومغناطیسی را به الکتریسیته تبدیل کند. از این الکتریسیته می‌توان برای تامین نیروی ابزار بی‌سیم یا شارژ کردن ابزار ذخیره انرژی مانند باتری‌ها یا ابرخازن‌ها استفاده کرد.

"چنگ" ادامه داد: ما از انرژی اطراف خود و امواج رادیویی که همیشه در همه جا وجود دارند، استفاده می‌کنیم. اگر این انرژی را به کار نگیریم، به سادگی تلف خواهد شد. ما می‌توانیم این انرژی را بگیریم و آن را اصلاح کنیم. این فناوری، یک عنصر اساسی برای گروه ما به شمار می‌رود. ترکیب آن با ابزار بی‌سیم جدید که قابلیت انتقال داده‌ها را دارند، یک مؤلفه مهم را فراهم می‌کند که با ماژول‌های حسگر ما کار خواهد کرد.

وی افزود: گام‌های بعدی ما، بررسی نسخه‌های مینیاتوری این مدارها و کار کردن روی کشش‌پذیری آنها است. این پلتفرمی است که می‌توانیم آن را به سادگی با سایر ماژول‌ها ترکیب کنیم و به کار بگیریم.

این پژوهش در مجله "Materials Today Physics" به چاپ رسید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: امواج رادیویی فناوری های پوشیدنی انرژی امواج رادیویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۹۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق گروه ۷ برای تعطیلی نیروگاه‌های زغال سوز تا ۲۰۳۵

وزیران انرژی گروه هفت برای تعطیلی نیروگاه‌های زغال سوز تا در نیمه اول دهه ۲۰۳۰ به توافق رسیدند.

به گزارش ایسنا، گیلبرتو پیچتو فراتین، وزیر انرژی ایتالیا که ریاست نشست وزرای گروه هفت در تورین را برعهده داشت، گفت: یک توافق فنی وجود دارد. ما قرارداد سیاسی نهایی را روز سه شنبه امضا خواهیم کرد.

این وزیران روز سه شنبه، بیانیه نهایی حاوی جزئیات تعهد گروه هفت برای کربن زدایی از اقتصادهایشان را صادر خواهند کرد. پیچتو گفت: وزیران همچنین سرگرم بررسی محدودیت‌های احتمالی برای واردات گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) روسیه به اروپا هستند که کمیسیون اروپا قرار است در کوتاه مدت، پیشنهاد کند. این موضوع در برنامه فنی و سیاسی گروه هفت قرار دارد.

زغال سنگ و نیروی هسته‌ای

توافق در خصوص زغال سنگ، به منزله گام قابل توجهی در مسیری است که سال گذشته در نشست اقلیمی کشورهای متحد COP۲۸ برای حذف سوخت‌های فسیلی، اعلام شده بود. زغال سنگ، آلاینده‌ترین سوخت فسیلی به شمار می‌رود.

ایتالیا در سال میلادی گذشته، ۴.۷ درصد از کل برق خود را از طریق نیروگاه‌های زغال سوز تامین کرد. این کشور قصد دارد نیروگاه‌های زغال سوز خود را تا سال ۲۰۲۵ و نیروگاه جزیره ساردینیا را در سال ۲۰۲۸ تعطیل کند.

در آلمان و ژاپن، زغال سنگ نقش بزرگتری دارد و سهم برق تولید شده با استفاده از زغال سنگ، بالاتر از ۲۵ درصد از کل تولید در سال گذشته بود.

گروه هفت در سال گذشته تحت ریاست ژاپن، متعهد شد اقدامات قاطعی به سوی حذف نیروگاه‌های زغال سوز بردارد اما ضرب الاجل مشخصی تعیین نکرده بود.

انرژی هسته‌ای و سوخت‌های زیستی، دو موضوع دیگر در صدر برنامه ایتالیا هستند و وزیر انرژی این کشور اعلام کرد هر دو سوخت در بیانیه نهایی، در میان گزینه‌های کشورهای گروه هفت ذکر خواهند شد که می‌توانند برای کربن‌زدایی تولید برق و حمل و نقل، استفاده شوند.

بر اساس گزارش رویترز، بلوک گروه هفت ممکن است ضرروت افزایش ۶ برابری ظرفیت باتری تا سال ۲۰۳۰ در مقایسه با سطح سال ۲۰۲۲ را اعلام کنند زیرا ظرفیت باتری برای ذخیره انرژی تجدیدپذیر، ضروری است.

دیگر خبرها

  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی
  • دستگاه ذخیره انرژی انعطاف‌پذیر برای گجت‌های پوشیدنی ساخته شد
  • دستگاه ذخیره انرژی انعطاف پذیر برای گجت‌های پوشیدنی ابداع شد
  • اینترنت کوانتومی و توسعه فناوری دسترسی رادیویی باز؛ پروژه‌های پرچمدار ستاد اتصال‌پذیری
  • زیرساخت استفاده از خودروهای برقی و هیبریدی موجود نیست
  • ساخت نوعی باتری سدیمی که ظرف چند ثانیه شارژ می‌شود
  • ظرفیت نیروگاه‌ها پاسخگوی نیاز کشور در فصل تابستان نیست
  • توافق گروه ۷ برای تعطیلی نیروگاه‌های زغال سوز تا ۲۰۳۵