Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-03@14:48:16 GMT

آیا 5G باعث شیوع ویروس کرونا می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۶۷۰۳۳

این روزها در فضای مجازی مخصوصا در فضای شبکه‌های اجتماعی نظیر اینستاگرام، فیس‌بوک و دیگر پلتفرم‌ها این تئوری توطئه در حال دست به دست شدن است که فناوری ارتباطی 5G روی شیوع ویروس کرونا تأثیر می‌گذارد و باعث شیوع سریع این ویروس می‌شود. به طبع این خبر، بسیاری از گروه‌ها به دکل‌های مخابراتی 5G در انگلستان حمله کرده و آن‌ها را آتش زده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این حملات تا جایی ادامه پیدا کرده که سازمان مدیریت بحران فدرال و کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا اعلام کرد که فناوری 5G باعث شیوع ویروس کرونا نمی‌شود.

هیچ‌یک از نظریه‌های تأثیر 5G روی ویروس کرونا معقول نیستند. ویروس کرونا در کشورهایی هم که دسترسی به این شبکه ارتباطی ندارند، به سرعت در حال شیوع پیدا کردن است و فرکانس‌های 5G نمی‌توانند روی بدن انسان تأثیری بگذارند. ویروس کرونا ناشی از ویروس‌های مسری است و به هیچ وجه با امواج الکترومغناطیسی ارتباط ندارند. ویروس کرونا و فناوری 5G تنها دو پدیده غیر مرتبط با هم هستند که به صورت همزمان در حال اتفاق افتادن، هستند اما با نگاه اجمالی به برخی کشورهای خاص می‌توان درک کرد که این دو پدیده هیچ ارتباطی با هم ندارند.

پروفسور استیون پویس، یکی از اعضای تیم مدیریت پزشکی وزارت بهداشت انگلستان ارتباط بین 5G و کرونا را «دیوانگی» خواند و همچنین دولت این کشور ادعاهای علیه 5G را «خطرناک» دانست.

سیمون کلارک، استادیار میکروبیولوژی سلولی در دانشگاه ریدینگ، در مصاحبه اخیر خود اشاره کرده است که امواج رادیویی 5G به اندازه کافی قوی نیستند که بدن شما را گرم کنند و سیستم ایمنی بدن را تضعیف کنند. این ایده که 5G سیستم ایمنی بدن انسان را پایین می‌آورد، عقلانی نیست. به همین ترتیب، امواج رادیویی و ویروس‌ها به همان روش منتقل نمی‌شوند. ویروس کرونا از شخصی به فرد دیگر ، به طور معمول از طریق قطرات ریز بزاق در زمانی منتقل می‌شوند که فرد بیمار سرفه یا عطسه می‌کند و یا نفس می‌کشد. تنها انواع ویروس‌هایی که می‌توانند از طریق امواج رادیویی منتقل شوند، آن‌هایی هستند که روی رایانه‌ها تأثیر می‌گذارند، نه روی انسان.

گفتنی است، نظریه‌های ارتباط 5G و شیوع ویروس کرونا از کمپین‌های نشر اطلاعات اشتباه در شبکه‌های اجتماعی آغاز شد که حتی اوایل توسعه این شبکه آن را مرگبار می‌خواندند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: فضای مجازی فناوری ویروس مدیریت بحران بدن انسان امواج الکترومغناطیسی وزارت بهداشت دولت مصاحبه سیستم ایمنی سیستم ایمنی بدن بدن انسان دولت سیستم ایمنی بدن فناوری ویروس شیوع ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۷۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟

آفتاب‌‌نیوز :

 براساس گزارش لایوساینس، اکثر مردم حداقل یک بار در سال سرما می‌خورند، اما انسان خردمند چه زمانی برای اولین بار سرماخورد؟ 

پاسخ به این سوال دشوار است، تا حدی به این دلیل که بسیاری از ویروس‌ها باعث سرماخوردگی می‌شوند و تعداد کمی از آن‌ها در بقایای انسان باقی می‌مانند. اما این امکان وجود دارد که برخی از انسان‌های خردمند حداقل ۳۰۰ هزار سال پیش سرما خورده باشند.

سرماخوردگی معمولی یک اصطلاح کلی برای گروهی از عفونت‌های تنفسی است. راینوویروس‌ها، کروناویروس‌ها و ویروس سنسیشیال تنفسی اغلب باعث این بیماری می‌شوند. اما قبل از اینکه این پاتوژن‌ها بین مردم پخش شوند، احتمالاً انسان آن‌ها را از مهره داران دیگر گرفته‌است.

جوئل ورتهایم، ویروس شناس تکاملی در دانشگاه کالیفرنیا، سن دیگو، گفت زندگی در نزدیکی حیوانات باعث ابتلا به ویروس جدید و تبدیل شدن آن به بیماری بومی بین انسان‌ها می‌شود.

معمولاً وقتی یک ویروس حیوانی به درون بدن انسان می‌رود، نمی‌تواند عفونت ایجاد کند، زیرا با میزبان جدید خود سازگار نیست. با این حال، یک ویروس گه گاه دارای مجموعه‌ای از ژن‌های مناسب برای جهش موفقیت آمیز و حتی انتشار در بین انسان‌ها می‌شود. به عنوان مثال، ویروس‌های کووید-۱۹ و آنفولانزای خوکی اینگونه پدید آمدند.

دانشمندان فرضیه‌های متفاوتی درباره زمان اولین ابتلای انسان به ویروس‌های سرماخوردگی دارند. برخی از محققان بر این باورند که ویروس‌ها می‌توانستند از حیوانات به انسان‌ها در طلوع تمدن بشری (تقریباً ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ سال پیش) شروع به انتشار کنند. آن زمان انسان‌ها شروع به زندگی در محل‌هایی کردند که پاتوژن‌ها می‌توانستند به راحتی پخش شوند و سپس شروع به پرورش حیوانات پر از ویروس کردند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • بارش‌های بهاری میهمان استان قزوین 
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • هشدار سازمان هواشناسی نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خلیج فارس
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها