Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-03@12:40:31 GMT

فناوری 5G را چقدر می‌شناسیم؟

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۹۵۷۶۰

فناوری 5G را چقدر می‌شناسیم؟

ایتنا - برخی ادعا می‌کنند شبکه 5G در طول موج یک سلاح مخرب قرار دارد و ارتش از آن برای از بین بردن روحیه دشمن استفاده می‌کند. باعث خوشحالی است که هیچکدام از این ادعاها درست نیست. 
در اوایل سال جاری دولت بلژیک به دلیل نگرانی تشعشعات 5G آزمایش آن را متوقف کرد. همچنین دولت‌های دیگر نیز خطرات ناشی از آن را مورد بررسی قرار می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایتنا از خبرآنلاین، برخی ادعا می‌کنند شبکه 5G در طول موج یک سلاح مخرب قرار دارد و ارتش از آن برای از بین بردن روحیه دشمن استفاده می‌کند. باعث خوشحالی است که هیچکدام از این ادعاها درست نیست. 

به گفته هوارد جونز، رئیس فناوری ارتباطات می‌گوید، طول موج‌هایی که شبکه 5G از آن استفاده می‌کند برای چندین دهه مورد بررسی و آزمایش بوده و کاملا بی‌خطر است. اینکه برخی می‌گویند این تکنولوژی جدید امتحان نشده است، یک شایعه است. 

بسیاری از مردم درک دقیقی از 5G ندارند بنابراین مختصرا به توضیح آن می‌پردازیم: هنگام استفاده از تلفن، با یک برج مخابراتی تلفن که در نزدیکی قرار دارد از طریق امواج رادیویی ارتباط برقرار می‌کند. سپس برج تلفن به شبکه اصلی متصل شده و اطلاعات دریافتی را منتقل می‌کند. در حال حاضر، اگر از 4G استفاده می‌کنید، باند فرکانس امواج رادیویی که در آن استفاده می‌شود بین 2 - 8 گیگاهرتز است. این فرکانس کمی بالاتر از 1.8 - 2.5 گیگاهرتز برای 3G است.

 

استفاده از فرکانس‌های بالاتر هم مزایا و هم مضراتی دارد مثلا هرچه فرکانس موج رادیویی بیشتر باشد، موج کوتاه‌تر است. به همین ترتیب در امواج صوتی، امواج کوتاه‌تر هنگام حرکت انرژی خود را سریعتر از دست می‌دهند و پهنای باند کمتری را پوشش می‌دهند. پهنای باند برای برج‌های مخابراتی می‌تواند بین 1 تا 20 کیلومتر با توجه به تعداد تلفن‌های تحت پوشش باشد. 

5G به طور بالقوه ارائه دهنده سرعت بالا اتصال به شبکه است که آن را به طور قابل توجهی افزایش می‌دهد. 

یکی از دلایل نگرانی‌های مردم این است که این شبکه می‌تواند فرکانسهایی تا 300 گیگاهرتز را پشتیبانی کند. این فرکانس‌های بالاتر طول موج میلیمتر نامیده می‌شوند. امواج کوتاه‌تر با انرژی بیشتر ممکن است خطرناک به نظر برسند اما هیچ مدرکی برای اثبات این موضوع وجود ندارد. 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: فناوری اینترنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۹۵۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهقانی: حجم قرارداد‌های بار اول در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل حدود ۴.۸ برابر شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: حجم قرارداد‌های بار اول در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۴.۸ برابر شد.

وی افزود: سال گذشته نزدیک ۵ برابر قرارداد بار اول در تجهیزات راهبردی مثل تجهیزات نفتی، هوشمندسازی، نیروگاه‌ها و صنایع فلزی و غیرفلزی بودند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد
  • بارش‌های بهاری میهمان استان قزوین 
  • هشدار سازمان هواشناسی نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خلیج فارس
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • حکمرانی نخبگانی، سلسله مراتبی نیست بلکه یک شبکه است/ هیئت‌های اندیشه‌ورز با حضور حداکثری نخبگان در استان‌ها تشکیل شود
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • محدودیت دسترسی به گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی برای کودکان فرانسوی
  • دهقانی: حجم قرارداد‌های بار اول در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل حدود ۴.۸ برابر شد
  • هشدار کارشناسان فرانسوی درباره ممنوعیت اینترنتبرای زیر ۱۳ ساله‌ها
  • دسترسی کودکان فرانسه به گوشی و شبکه اجتماعی محدود شود