Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-03@09:47:27 GMT

شارژ بی‌سیم تلفن همراه با امواج رادیویی

تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۷۹۶۵۳

شارژ بی‌سیم تلفن همراه با امواج رادیویی

یک استارتاپ آمریکایی، روشی کم‌هزینه برای شارژ بی‌سیم تلفن همراه ارائه داده که در آن از امواج رادیویی استفاده می‌شود.

یک استارتاپ آمریکایی قصد دارد روشی ساده، کم‌هزینه و کارآمد برای شارژ تلفن‌های همراه ارائه دهد. این استارتاپ موسوم به "گورو"(Guru) که از دل "موسسه فناوری کالیفرنیا"(CalTech) سر برآورده، نوعی سیستم شارژ بی‌سیم ابداع کرده است که الکتریسیته را با کمک امواج رادیویی فرکانس بالا انتقال می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"گورو" در نظر دارد تا در نمایشگاه ۲۰۲۰ از سه نمونه نخست محصولات خود رونمایی کند و به گسترش همکاری خود با سازندگان تجهیزات الکترونیکی بپردازد. سه نمونه محصولی که برای نمایشگاه آماده شده‌اند، یک سیستم شارژ رومیزی را شامل می‌شوند که می‌تواند هر نوع گجتی را به صورت بی‌سیم شارژ کند، یک نمونه در اندازه کاشی که دامنه گسترده‌ای دارد و یک روبات چرخشی که برای حرکت کردن در اطراف یک فضای بزرگ و شارژ کردن گجت‌های کوچک است.

"فلوریان بون"(Florian Bohn)، بنیانگذار و مدیرعامل استارتاپ گورو گفت: ایده انتقال نیروی الکتریسیته به مسافت‌های دور، ایده جدیدی نیست. "نیکولا تسلا"(Nikola Tesla)، مخترع آمریکایی نیز یک شرکت تجهیزات تلفن همراه موسوم به "آکسیوم سمیکونداکتور"(Axiom Semiconductor) را بنیان‌ گذاشت و با موسسه فناوری کالیفرنیا نیز همکاری کرد تا نیروی خورشیدی را تحت کنترل درآورد و آن را با استفاده از ریزموج‌ها به زمین انتقال دهد.

وی افزود: تفاوت ما با تسلا در این است که از فناوری بسیار پیشرفته‌ای استفاده می‌کنیم که امکان انتقال نیرو را به صورت کنترل شده، ایمن و کارآمد برای ما فراهم می‌کند.

نکته‌ای که بون مطرح کرد، از اهمیت بالایی برخوردار است. انتقال بی‌سیم نیرو در جایگاه یک مفهوم، بیش از یک قرن قدمت دارد و دانشمندان کارآیی آن را با آزمایش‌هایی که طی این سالها انجام شده ثابت کرده‌اند.

استارتاپ‌های بسیاری برای این که به این ایده، جامه عمل بپوشانند، تلاش کرده و شکست خورده‌اند. از میان این استارتاپ‌ها می‌توان به استارتاپ "یوبیم"(uBeam) اشاره کرد که سعی داشته از امواج مافوق صوت برای انتقال بی‌سیم نیرو استفاده کند. "اپل" نیز اخیرا حق ثبت اختراعی را برای این فناوری به دست آورد و بسیاری از استارتاپ‌ها نیز در نمایشگاه‌ CES سال‌های گذشته، محصولاتی را ارائه دادند که گویای تلاش آنها در زمینه تحقق بخشیدن به این فناوری است./ایسنا

بیشتر بخوانیم: شارژ بی سیم وسایل الکترونیکی با میز هوشمند

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۷۹۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟

تین نیوز

ابهامات و عدم شفافیت این سوال را مطرح می کند که اپراتور ایرانسل با مزایده میلیونی خط های رند تلفن همراه بر تنور گرانی های قمار گونه و سودجویی عده ای خاص میدمد؟

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، در روزهایی که دولت تلاش می کند به وضعیت مالیات ستانی کسب و کارها نظم و شفافیت ببخشد، اپراتور تلفن همراه ایرانسل با ارسال پیامک های تبلیغاتی برای واگذاری خط های چند صد میلیون تومانی خود به سودهایی فراتر از معامله یک شمش طلا فکر می کند.
خط های رند شماره تلفن همراه هم اکنون به یکی از ابزارهای سرمایه گذاری تبدیل شده که نه تنها از نظارت مالیاتی شفاف برخوردار نیست بلکه به پوشش دهنده ریسک سرمایه در دوران تورمی تبدیل شده که حتی با نزولی شدن قیمت ارز و سکه و یا سهام، امکان سقوط قیمت این خط های رند ممکن نیست.
بهره برداران این سیم کارت های لاکچری عده ای خاص هستند که به لطف نوسانات تورمی به ثروت بادآورده دست یافته اند و دور از انتظار نیست که جز فراریان مالیاتی هم محسوب شوند.
اپراتور ایرانسل که در گرانفروشی بسته های حجم اینترنت و رومینگ و پرونده های متعدد مزاحمت دکل مخابراتی همواره مورد انتقاد افکار عمومی است در تازه ترین اقدام خود تعدادی از خطوط رُند خود را به اصطلاح به مزایده گذاشته است که در بالاترین رقم به ۲۰۰ میلیون تومان و ۸۰ میلیون تومان هم می رسد.


این وضعیت البته منجر به خلق اصطلاحاتی با نام های پله ای، آینه ای، جفت جفت، چهارتایی و غیره در بازار سیم کارت تلفن همراه شده بطوریکه با تکیه بر همین واژه های سوداگری، رقم های میلیاردی در بازار خط موبایل جابه جا می شود که البته روزانه بر قیمت خط های رند هم افزوده می شود در حالی که مشخص نیست نحوه نظارت مالیاتی و مالیات ستانی از خرید و فروش این شماره های گران قیمت تر از طلا چیست و مکانیسم قیمت گذاری آن چگونه است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • دستگیری زوج جیب بر در منطقه ثامن مشهد
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • اینترنت کوانتومی و توسعه فناوری دسترسی رادیویی باز؛ پروژه‌های پرچمدار ستاد اتصال‌پذیری
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه می‌یابد
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه خواهد یافت
  • همراه پرخرج